Yangın Merdiveni kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni malzemeleri sayrılarevi, mektep, Alışveriş merkez, iş yeri ve hep binalarına bandajlı olarak konstrüksiyonlacak yangın merdivenleri ciğerin firmalar bazı şartlar belirler.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu tür kuruluşların her birinde en azca 2 bağımsız kaçış merdiveni evet da gayrı çıkışlar sağlamlanacaktır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı başta olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahsiyet sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Bir sair şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde zat nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına hiçbir çıkış kifayetli akseptans edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği eksiksiz konstrüksiyonlarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca gestaltlarda bulunacak nefer sayısına bentlı olarak yangın merdiveni Yangın kapısı fiyat çıkış sayısı da enseış gösterecektir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve palas bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı bir kayıttır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne yakın açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

3-) Yangın İstanbul Yangın Kapısı merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Korunmuş merdiven iç kaçış merdiveni ise, bir yangın ihbar butonu ile aktive edilen yahut kavrama sisteminden kendiliğinden aktive olan basınçlandırma sistemi örgülması gerekir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sevap malzemelerden dokumalmış olması ve kapıya güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının sağlanması ciğerin kapı ile çerçevesi beyninde gedik olmamalıdır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar anlayışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride mahsur kalabilir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili Yangın kapısı firması çıkış kapısı namına bina kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre yürekkuruluşsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna bentlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Report this wiki page